هذه الصفحة متوفرة أيضا: English, Arabic

 

Young Voices

Formålet med Young Voices er at styrke unges bevidsthed om, at de har en stemme, der er værd at blive hørt. Unge trænes i at gøre sit budskab klart og at kommunikere dette bedst muligt. De tunesiske og danske spejdere skal øve sig i at komme ud med deres budskab og deltage i debatter med argumenter, der viser indsigt i deres modstander og et indgående kendskab til det pågældende emne.

Young Voices handler om at skabe forståelse for fortalervirksomhed, demokrati, dialog og kommunikation blandt unge. Undervisningen giver deltagerne kompetencer til at deltage i debatter, at argumentere for sin sag, at networke og bruge sociale medier for at brede sit budskab ud. De bliver undervist i fortalervirksomhed og teorier om forandring, så de kan tage del i samfundet og gøre en reel forskel. Med uddannelsen i fortalervirksomhed, vil spejderne kunne igangsætte og deltage aktivt i den offentlige debat om emner som køn, ungdom, rettigheder og frivilligt arbejde.

Hensigten med Young Voices er desuden at sikre at hele FLoW projektets udvikling, budskaber og konkrete succeshistorier samt budskaber og centrale elementer fra de fire andre delprojekter bliver kommunikeret ud til befolkningen. I Tunesien er en gruppe af spejdere blevet undervist i journalistiske metoder og rejser rundt for at dokumentere og rapportere om FLoW projektets udvikling og succes.


Kontaktpersoner for delprojektet:

Karina

Karina S. Byrialsen
E-mail: karinabyrialsen@kfumspejderne.dk

Henda

Henda Maarfi
E-mail: hendamaarfi@gmail.com